Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Als u overstapt via Levver profiteert u van exclusieve aanbiedingen van aangesloten leveranciers. Alle aanbiedingen worden gepresenteerd op volgorde van beste prijs inclusief kortingen.

De volgende leveranciers worden het meest bekeken in de zoekresultaten.

  • Luminus
  • Electralabel
  • Eni
  • Essent
  • Lampiris

Energieleveranciers vergelijken - Engie Electrabel

Profiteer van een interessante promotie Verander gratis van leverancier

De energieprijs die wij je aanbieden is competitief en vast gedurende een jaar. De prijs verandert dus niet tijdens de looptijd van je contract. Geen verrassingen op je factuur dus!

Profiteer van een interessante promotie Verander gratis van leverancier
Profiteer van een interessante promotie

Je geniet een korting van 18% en van -55€ (incl. 21% btw) op elektriciteit en een korting van 30% en van -45€ (incl. 21% btw) op aardgas gedurende het eerste jaar van je contract.

Verander gratis van leverancier

Overstappen naar ENGIE Electrabel kan je op elk moment kosteloos. Wij zorgen voor alles!


Lampiris kies voor groene energie

Profiteer van een interessante promotie Verander gratis van leverancier

Naast de eigen productiecapaciteit koopt Lampiris ook energie in bij ruim duizend lokale producenten. In 2016 is bijna 90% van de ingekochte energie voor particuliere Lampiris-klanten afkomstig van die producenten! Met die keuze onderscheiden we ons duidelijk van de andere leveranciers. Elke maand sluiten nieuwe producenten zich bij ons aan, om de marktvraag volledig te kunnen dekken. Onze ambitie? Vanaf 2017 willen we dat alle energie die we aan onze particuliere klanten leveren, volledig afkomstig is van die lokale producenten.

Energieleveranciers vergelijken via mijn energie.be

Dankzij onze gratis prijsvergelijkingsdienst om de energieleveranciers te vergelijken, kan U de verschillende energietarieven vergelijken op basis van uw specifiek energieverbruik of uw type woning om een voordeligste energietarief te vinden voor uw elektriciteit en/of aardgas. Indien u over elektronische energiefacturen (in PDF-formaat) beschikt, kan u ook uw laatste jaarlijkse afrekeningsfactuur op te laden zodat ons systeem automatisch uw verbruik voor elektriciteit en aardgas kan inlezen.

Onze vergelijkingstool voor energieprijzen is 100% onafhankelijk van de energieleveranciers en heeft als doel U volledig te informeren. Hiermee kan U makkelijk de verschillende energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen naar een voordeliger leverancier voor uw elektriciteit en/of aardgas.

Energieleveranciers vergelijken lastiger dan mensen denken...

Iedere maatschappij hanteert verschillende tarieven via verschillende kanalen. Bellen naar Essent bijvoorbeeld kost niet alleen 35 cent per gesprek, je bent ook nog duurder uit dan wanneer je een contract direct via de website afsluit.

Wie kiest voor een gratis media markt bon betaalt helemaal de hoofdprijs. Deze cadeaubon betaal jij als klant namelijk 2 tot 3 keer terug in de maandprijs. De cadeaubon is dus eerder een boete dan een beloning voor jou als nieuwe klant.

Energieleveranciers vergelijken - Hoe-Koop-Ik.nl


Je weet nu hoe energieleveranciers verschillen op onder meer klantenservice, betaalmogelijkheden en hulp bij energie besparen.
Vergelijk energieleveranciers nu op prijs, product en contractduur.

Waarom Energieleveranciers vergelijken

Vergelijk met enkele muisklikken de tarieven van verschillende gas- en elektriciteitsleveranciers en pik er de voordeligste uit. U kunt er tot € 400 per jaar mee uitsparen!

Profiteer van een interessante promotie Verander gratis van leverancier

De elektriciteitsprijs wordt bepaald door drie componenten : de energieprijs, de transport- en distributiekosten (DNB) (netwerkkosten) en het bedrag van de belastingen en toeslagen.

Profiteer van een interessante promotie Verander gratis van leverancier
  • De energieprijs: dit bedrag wordt bepaald door de leverancier en kan dus veranderen van de ene, naar de andere leverancier. Daarom kan dit "prijsonderdeel" onderhandeld worden ten opzichte van de behoeften en het verbruiksprofiel van de klant.
  • De transport- en distributiekosten: hiermee worden de transport- en distributienetwerkbeheerders (TNB en DNB) betaald. In tegenstelling tot de energieprijs kunnen deze prijzen niet onderhandeld worden en moeten door de Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas (CREG) goedgekeurd worden. Toch kunnen deze prijzen veranderen van het ene regio naar een andere. De transport- en distributiekosten zijn onder anderen gekoppeld aan de bevolkingsdichtheid. Ze zullen altijd goedkoper zijn in een stad dan op het platteland.
  • Belastingen en toeslagen: dit laatste deel is berekend op een regionale of federale basis en zijn niet bespreekbaar.

Tien tips om van energieleverancier te veranderen

Overstappen naar een andere energieleverancier: veel mensen denken er wel aan, maar hebben nog nooit de moeite genomen om de stap ook echt te doen. Moeilijk is het nochtans niet. En met een paar minuten werk kan je wel tientallen euro per jaar besparen. We zetten je alvast op weg met tien praktische tips en weetjes.


©2017 De Energids
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin